Osłonka białkowa a 1mb
Osłonka białkowa brązowa (karmelowa) i bezbarwna, zwana również "papierowa" wykorzystywana do produkcji wędlin kanapkowych, parzonych i wędzonych. Wykonana z wysokogatunkowego włókna kolagenowego.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Osłonka termokurczliwa a 1mb
Osłonka termokurczliwa zwana potocznie "foliową". Nie przepuszcza dymu, wody, tłuszczu. jest łatwo zdzieralna i delikatnie obkurcza farsz. Używana do wędlin podrobowych niewędzonych (pasztet, salceson, kaszanka) oraz wyrobów garmażeryjnych np. flaki, smalec.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Osłonka barierowa termokurczliwa a 1mb
Osłonka ta pod wpływem obróbki termicznej ładnie obkurcza się - bardzo dobrze przylega do farszu. Nadaje wędlinie kształt, wygląd, łatwo zdzieralna co także ułatwia plasterkowanie.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin