Ręczne maszynki do mięsa i nie tylko ...

Urządzenie powszechnie używane i niezbędne w każdej kuchni, także domowego masarza.
Służy do mielenia różnych surowców oraz napełniania (nadziewania) jelit farszem.

Części składowe (podzespoły) maszynki:

  • korpusu (z uchwytem mocującym do blatu) a w nim:
    ślimak (z zamocowanym trzpieniem) osadzony w tulejce, nożyk, sitko, nakrętka.
  • korby z drewnianym uchwytem
  • śruby łączącej korbę ze ślimakiem

Więcej na temat maszynek i podzespołów przeczytasz
otwierając poszczególne opisy : maszynki, sitka, nożyki, lejki, ślimaki, trzpienie, tulejki ...

Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl