Noże masarskie – jakie warto kupować?

Noże masarskie powinny być:
BEZPIECZNE, WYGODNE, TRWAŁE


Ze względu na rodzaj pracy (obróbki mięsa)
podzieliliśmy wszystkie noże na 4 kategorie:

  • do trybowania – oddzielenie kości od mięsa
  • do skórowania – do oddzielenia skóry od mięsa
  • do krojenia – do podziału mięsa na różne użyteczne gatunki (mięso, tłuszcz, ścięgna itp.)
  • uniwersalne – noże, używane do różnych czynności („specjaliści do wszystkiego”)

Polecamy Państwu noże masarskie firm Chifa oraz Frosts/Mora,
najlepsze na świecie pod względem:

- bezpieczeństwa (z antypoślizgowymi rączkami),

- wygody (z wyżłobieniami na dłoń i palce – dobrze „leżą” w dłoni)

- trwałości (stal najwyższego gatunku – chirurgiczna i stomatologiczna, odporna na wysokie temperatury)


Nie warto kupować noże tanie,
które wyginają się jak pospolita blacha.

Chociaż dla nieprzekonanych, w naszej ofercie mamy także noże z „dolnej półki”

wybór należy do Was …


rozwiń menu i zobacz kategorie "noży masarskich" a potem ...
- wybierz nóż jakiego szukasz !

Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl