Noże pozostałe
Tutaj znajdziecie wszystkie inne noże,
które nie można było zaliczyć do typowych noży masarskich.
Noże te (podobnie jak noże masarskie) są także używane
w czasie przygotowań w obróbce zmierzającej do wykonania wyrobów mięsnych i garmażeryjnych.
Np. przy "świniobiciu" potrzeby będzie nóż do usuwania szczeciny,
natomiast aby zrobić domowy smalczyk "przyda się" nożyk do obierania cebuli ...
Zawsze będą to noże najlepszej jakości,
które można używać w domu ale także w gastronomii
a nawet w dużych zakładach spożywczych
rozwiń menu i zobacz kategorie "noży pozostałych" a potem ...
- wybierz nóż jakiego szukasz !
Nóż nr 20 (323-240)
Nóż do warzyw i owoców
- długość ostrza 112 mm,
- długość z rękojeścią 225 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż nr 21 (324-205)
Nóż do warzyw i owoców
- długość ostrza 196 mm,
- długość z rękojeścią 200 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin