Praski znane także pod nazwą szynkowary
są to proste urządzenia służące
do wyprodukowania w domowych warunkach
wyśmienitych własnych wyrobów
takich jak:
szynka baleron, rolada i inne smakołyki według własnej fantazji i upodobania.
Urządzenia są wykonane w całości ze stali nierdzewnej dopuszczonej
do kontaktu z żywnością, dlatego można też gotować w nich wyroby
także bez stosowania woreczków foliowych.
Ile dodać soli i przypraw ?
Co zrobić aby wyrób nie rozpadał się ?
Jakie mięsa użyć do wykonania wyrobu ?
Odpowiedz na te pytania i wiele innych znajdziecie w "plikach do pobrania"
załączonych do oferty poszczególnych prasek (szynkowarów).
Wszystkie receptury
zostały przez nas wymyślone i sprawdzone.
Uwaga, nasze urządzenie, które Wam oferujemy
pn. "Praska do pojemników gastronomicznych"
jest chronione przez Polski Urząd Patentowy.
zobacz także w menu:
Szynkowary (praski) + części
Dobry Smak - Dzika Rozkosz a 50 g
Dzięki połączeniu takich przypraw jak: czosnek, pieprz czarny, papryka ostra, majeranek, jałowiec udało nam się skomponować niezwykle wyrazistą przyprawę dedykowaną do mięs z dziczyzny, a także mięs o charakterystycznym smaku tj. baranina, jagnięcina, mięso z królika, kaczki, gęsi...
Dostępność: brak towaru
Wysyłka w: 48 godzin