Wiązanie, siatkowanie, rolowanie,
sznurowanie, krępowanie ...

Sława te określają czynność polegającą na ściśnięciu kawałka mięsa
przeznaczonego na wędzonki za pomocą sznurka (przędzy, nici wędliniarskich) lub siatki.

Sitaki są wykonane ze sznurka wzmocnionego gumkami,
które powodują obciskanie włożonego do niej mięsa.
W siatkach można wyrób wędzić, gotować a nawet piec.  

W ofercie naszej znajdziecie siatkę "retro" imitującą ręczne wiązanie
a także poradę jak można ułatwić sobie pracę
przy uciążliwym napychaniu mięsa do siatki. 

Siatki i nici wędliniarskie

Siatka do wędzonek - "RETRO" a 1mb

Siatka do wędzonek - "RETRO" a 1mb
Siatka do wędzonek - "RETRO" a 1mb

Siatka wędliniarska o dużych oczkach imitująca ręczne sznurowanie wędzonek (szynek, baleronów i innych wyrobów mięsnych) przeznaczonych do wędzenia, gotowania lub pieczenia (do temp. 225 st.C)

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

3,20 zł

Cena netto: 2,60 zł

  • nowość
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl