Noże do trybowania (wykrawania)
Trybowanie
- to oddzielenie kości od pozostałej części obrabianego kawałka mięsa.
pozostałe czynności to: skórowanie, krojenie (klasowanie) mięsa na kawałki.
Jakie cechy powinny posiadać
noże do trybowania ?
Rączka (rękojeść):
– najlepiej z materiału antypoślizgowego z wyżłobieniami pasującymi do dłoni i palców
Ostrze:
- szerokość - wąski, ostro zakończony (z tzw. "szpicem")
- długość - uzależniona od grubości kawałka mięsa,
- materiał - stal nierdzewna, sprężysta (nie może ulegać odkształceniom).
Zobacz także inne noże: do skórowania, krojenia, uniwersalne
Nóż nr 7158
Nóż do trybowania, nadaje się do krojenia
a także używany jako nóż uniwersalny
- długość ostrza 145 mm,
- długość z rękojeścią 290 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż nr 7159
Nóż do trybowania (wykrawania).
- długość ostrza 145 mm,
- długość z rękojeścią 290 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż nr 7124
Nóż do trybowania (wykrawania).
- długość ostrza 125 mm,
- długość z rękojeścią 270 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż nr 7151
Nóż do trybowania (wykrawania).
- długość ostrza 145 mm,
- długość z rękojeścią 290 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż nr 9160
Nóż do trybowania (wykrawania).
- długość ostrza 160 mm,
- długość z rękojeścią 294 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż nr 7154
Nóż do trybowania (wykrawania).
- długość ostrza 135 mm,
- długość z rękojeścią 285 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin