Garnki ze stali nierdzewnej

Garnki, miski, chochle
189
PLN
Garnki ze stali nierdzewnej
Garnki ze stali nierdzewnej
  • nowość
in_stock
Dostępność:
na wyczerpaniu
Wysyłka w:
3 dni
Cena: 189,00 zł
Cena netto: 153,66 zł
szt.
* - Pole wymagane
Ocena:
(Ilość ocen: 2)
Kod produktu:

311_20180216101828

Producent:
-

 Gwarancja: więcej informacji znajdziesz tutaj.


Profesjonalne garnki, używane zarówno w gastronomii, jak i w domowej kuchni. 

Wykorzystywane do przygotowywania domowych obiadów, wykonywania prasek, parzenia kiełbas i wędlin.
Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej z zewnątrz satynowanej.

W zależności od potrzeb - każdy znajdzie garnek odpowiedni dla siebie.

Garnki posiadają wielowarstwowe dno typu "sandwich" (stal nierdzewna/aluminium/stal nierdzewna 18/0), łączy w sobie właściwości aluminium w zakresie rozprowadzania ciepła z trwałością i właściwościami magnetycznymi stali nierdzewnej.


Garnek o pojemności 11 l do gotowania:

- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne
  (kaszanki, pasztety, rolady, salcesony),
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu,
   oraz prasek (szynkowarów): "Singiel", "Duet", "Tercet"

Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego
przed nadzianiem do osłonek (jelit). 

średnica: 280 mm - wysokość: 180 mm - pojemność: 11,1 litra
materiał:  stal nierdzewna, polerowana, grubość ścianki 0,8 mm, 
uchwyty ze stali mocowane przy użyciu nitów    
pokrywka ze stali nierdzewnej
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej


 Garnek o pojemności 17 l do gotowania:

- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne
(kaszanki, pasztety, rolady, salcesony),
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu, 
   oraz prasek (szynkowarów): "Singiel", "Duet", "Tercet"

Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego
przed nadzianiem do osłonek (jelit). 

średnica: 280 mm - wysokość: 280 mm - pojemność: 17 litra
materiał:  stal nierdzewna, polerowana, grubość ścianki 1 mm,
uchwyty ze stali mocowane przy użyciu nitów    
pokrywka ze stali nierdzewnej
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej


Garnek o pojemności 32 l do gotowania:

- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne 
  (kaszanki, pasztety, rolady, salcesony), 
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu, 
  oraz wszystkich rodzai prasek (szynkowarów) także największej "Kwartet"

Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego 
przed nadzianiem do osłonek (jelit). 

średnica: 400 mm - wysokość: 260 mm - pojemność: 32 litra
materiał:  stal nierdzewna, satynowana, grubość ścianki 1,0 mm, 
                posiada wzmocnioną krawędź górną, oraz wzmocnione uchwyty
pokrywka ze stali nierdzewnej
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej
Uwaga!!! W przypadku gotowania na kuchni indukcyjnej lub ceramicznej, należy sprawdzić w instrukcji kuchenki dopuszczalne obciążenie płyty.


Garnek o pojemności 36 l do gotowania:

- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne 
  (kaszanki, pasztety, rolady, salcesony), 
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu, 

Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego 
przed nadzianiem do osłonek (jelit). 

średnica: 360 mm - wysokość: 360 mm - pojemność: 36 litra
materiał:  stal nierdzewna, satynowana, grubość ścianki 1,0 mm, 
uchwyty ze stali mocowane przy użyciu nitów     
pokrywka ze stali nierdzewnej 
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej
Uwaga!!! W przypadku gotowania na kuchni indukcyjnej lub ceramicznej, należy sprawdzić w instrukcji kuchenki dopuszczalne obciążenie płyty.


Garnek o pojemności 71 l do gotowania:

- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne 
  (kaszanki, pasztety, rolady, salcesony), 
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu, 

Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego 
przed nadzianiem do osłonek (jelit). 

średnica: 450 mm - wysokość: 450 mm - pojemność: 36 litra
materiał:  stal nierdzewna, satynowana, grubość ścianki 1,0 mm, 
uchwyty ze stali mocowane przy użyciu nitów 
pokrywka ze stali nierdzewnej     
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej
Uwaga!!! W przypadku gotowania na kuchni indukcyjnej lub ceramicznej, należy sprawdzić w instrukcji kuchenki dopuszczalne obciążenie płyty.

P

Sklep jest w trybie podglądu

© tradismak 2013.

Wszelkie prawa zastrzeżone.

Sklep internetowy Shoper.pl