Nadziewarka (szpryca) do kiełbas pionowa 3 kg

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Cena brutto: 260,00 zł 260.00
Cena netto: 211,38 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane
Ocena: 3.50712
Producent: -
Kod produktu: 337

Opis

Gwarancja: więcej informacji znajdziesz tutaj.


 Ręczna nadziewarka pionowa o pojemności ok. 3,00 kg (dwie wersje)

do napełniania jelit farszem kiełbasianym.

Wykonana jest ze stali nierdzewnej, prosta w obsłudze.
W komplecie zestaw lejków plastikowych.

Idealna do domowego użytku
ale także do wyrobu kiełbas w kuchniach gastronomicznych.


Nadziewarka pionowa o pojemności 3,00 kg (wersja I)
z lejkami mocowanymi na zaczep
- wysokość całkowita: 39,00 cm
- wysokość cylindra: 31,00 cm
- średnica cylindra: 11,50 cm
- długość korby 22,00 cm

w komplecie:
- lejki plastykowe (długość 13 cm) o średnicy:
  15 mm, 19 mm, 22 mm i 25 mm
- tłok ze szczelną silikonową uszczelką
- lejki mocowane na zaczep (ząb)


 Nadziewarka pionowa o pojemności 3,00 kg (wersja II)
z lejkami mocowanymi za pomocą nakrętki
- wysokość całkowita: 39,00 cm
- wysokość cylindra: 31,00 cm
- średnica cylindra: 11,50 cm
- długość korby 22,00 cm

w komplecie:
- lejki plastikowe (długość 13 cm) o średnicy:
  15 mm, 19 mm, 22 mm i 25 mm
- tłok ze szczelną silikonową uszczelką
- lejki mocowane przy użyciu nakrętki 


Instrukcja obsługi i użytkowania znajduje się na opakowaniu nadziewarek


Porady domowego masarza ...

Czym te nadziewarki wyróżniają się wśród innych ...... 

Bardzo dobrym "wynalazkiem"
projektanta tej nadziewarki jest silikonowa uszczelka tłoka.
Mięso pomimo dużego ciśnienia nie wydostaje się po bokach tłoka. 

Profesjonalnym kucharzom szczególnie polecamy ...

Wyprodukowanie kiełbas w restauracyjnej kuchni a potem ich serwowanie gościom jest dzisiaj "trendi" . Wystarczy zaobserwować co konsumentów najbardziej "rajcuje" :

wszystko co swojskie, prawdziwe, pachnące dymem i przyprawami....  

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl