Widelec do mięsa

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Cena: 30,00 zł 30.00
Cena netto: 24,39 zł
ilość szt.
dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane
Ocena: 5
Producent: Stalgast
Kod produktu: 317

Opis

 Gwarancja: więcej informacji znajdziesz tutaj.


 Widelec - ogromnie ważne narzędzie w domowej masarni.
Służy (podobnie jak cedzak) do wyjmowania ugotowanych mięs,
tłuszczy, podrobów oraz wędzonek z gorącej wody.


długość : 400 mm lub 500 mm
materiał:  stal nierdzewna


Porady domowego masarza ...

Niezbędny dla każdego masarza  !

Czy próbowaliście kiedyś z wysokiego garnka wyciągnąć z wrzątku
ugotowane mięso za pomocą "domowego" widelca"?

Nie jest to łatwe zadanie, można się nieźle poparzyć!
Mając do dyspozycji cedzak i widelec o długiej rączce jest to czynność bardzo łatwa i bezpieczna. 


Uwaga
Używaj zawsze narzędzi o długiej rączce takich jak chochle, widelce, podbieraki, sitka itp. a unikniesz wówczas przykrych wypadków związanych z poparzeniem

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl