Tasak rzeźniczy 32 cm
Solidnie wykonany tasak z rękojeścią z polietylenu, zapewni mocne i pewne posługiwanie się tym nieodzownym narzędziem każdego domowego i profesjonalnego "masarza".
Dostępność: brak towaru
Wysyłka w: 48 godzin
Piła masarska
Profesjonalna ręczna piła masarska do cięcia kości z wymiennym, hartowanym brzeszczotem i ramą ze stali niklowanej.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż nr 9160
Nóż do trybowania (wykrawania).
- długość ostrza 160 mm,
- długość z rękojeścią 294 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Tasak rzeźniczy 30 cm
Mniejszy i lżejszy tasak z rękojeścią z tworzywa antypoślizgowego Fibrox, niezwykle przydatny w każdej kuchni zarówno do szatkowania, krojenia warzyw i owoców, jak również do porcjowania mięsa.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Stalki do ostrzenia noży - Aesculap Chifa (Egginton)
Stalka to udoskonalona wersja znanej osełki domowej. Służy ona do przywrócenia ostrości nożom. Posiada rękojeść, osłonę (oddzielającą ostrze od rękojeści) oraz ostrze okrągłe lub płaskie (owalne).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż dzwonkowy
Nóż masarski specjalny (zwany "GLOKĄ") stosowany w uboju: do usuwania szczeciny, naskórka i racic. Wykonanie: stal nierdzewna!
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Igły masarskie do wędzonek
Igły masarskie służą do przewlekania sznurka przez mięso przeznaczone na wędzonkę. Sznurek wiąże się w pętelkę za pomocą której kawałek mięsa wiesza się na kijach wędzarniczych w wędzarni.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż nr 7 (313-365)
Nóż uniwersalny używany do różnych czynności związanych z obróbką mięsa
- długość ostrza 210 mm,
- długość z rękojeścią 345 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż nr 15 (315-345)
Nóż do skórowania, nadaje się do krojenia
a także używany jako nóż uniwersalny
- długość ostrza 205 mm,
- długość z rękojeścią 354 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin