Widelec do mięsa 16 cm
NIEZBĘDNY w kuchni i podczas krojenia pieczonych mięs. Widelec z twardym ostrzem i rękojeścią dopasowaną w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek. Ułatwi wyjmowanie ugotowanych i pieczonych mięs, oraz ułatwi porcjowanie.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Nożyce do drobiu
Solidnie wykonane nożyce do przecinania drobiu, wykonane ze stali nierdzewnej.
Niezależnie czy mamy do czynienia, z gęsią, kaczką, czy kurczakiem - pieczonym lub surowym, tymi nożycami porcjowanie stanie się banalnie łatwe.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Nóż dzwonkowy
Nóż masarski specjalny (zwany "GLOKĄ") stosowany w uboju: do usuwania szczeciny, naskórka i racic. Wykonanie: stal nierdzewna!
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż Helikon
Nóż do trybowania (wykrawania).
- długość ostrza 145 mm,
- długość z rękojeścią 280 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż myśliwski MORA
Wytrzymały nóż myśliwski, produkcji szwedzkiej. Rękojeść wykonana z antyposlizgowego materiału, odpornego na wodę. W zestawie z plastikowa pochwą, z możliwością odprowadzania wody. Mocowanie do pasa, lub krawędź kieszeni zapewnia sprężysty klips.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 3 dni
Nóż nr 1 (305-260)
Nóż do trybowania (wykrawania).
- długość ostrza 125 mm,
- długość z rękojeścią 265 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż nr 12 (302-260)
Nóż do skórowania, nadaje się do krojenia
a także używany jako nóż uniwersalny
- długość ostrza 130 mm,
- długość z rękojeścią 260 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin