Widelec do mięsa 16 cm
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Gwarancja: więcej informacji znajdziesz tutaj.
NIEZBĘDNY w kuchni i podczas krojenia pieczonych mięs. Widelec z twardym ostrzem i rękojeścią dopasowaną w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek. Ułatwi wyjmowanie ugotowanych i pieczonych mięs, oraz ułatwi porcjowanie.
Opis produktu:
- twardość ostrza 52-54 HRC
- rękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączenia
- ostrza noża ze stali nierdzewnej utwadzanej przez walcowanie
- można myć w zmywarkach i wyparzać
- długośc częśći roboczej 16 cm
- długośc całkowita 30 mc
Porady domowego masarza ...
Niezbędny dla każdego masarza !
Czy próbowaliście kiedyś z wysokiego garnka wyciągnąć z wrzątku
ugotowane mięso za pomocą "domowego" widelca"?
Nie jest to łatwe zadanie, można się nieźle poparzyć!
Mając do dyspozycji cedzak i widelec o długiej rączce jest to czynność bardzo łatwa i bezpieczna.
Uwaga
Używaj zawsze narzędzi o długiej rączce takich jak chochle, widelce, podbieraki, sitka itp. a unikniesz wówczas przykrych wypadków związanych z poparzeniem