Widelec do mięsa 16 cm

211158.jpg_4.jpg
  • nowość
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Cena brutto: 38,00 zł

Cena regularna:

38.00
Cena netto: 30,89 zł

Cena regularna:

ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Stalgast
Kod produktu: 317_20240822102811

Opis

 Gwarancja: więcej informacji znajdziesz tutaj.


NIEZBĘDNY w kuchni i podczas krojenia pieczonych mięs. Widelec z twardym ostrzem i rękojeścią dopasowaną w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek. Ułatwi wyjmowanie ugotowanych i pieczonych mięs, oraz ułatwi porcjowanie.


Opis produktu:

  • twardość ostrza 52-54 HRC
  • rękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączenia
  • ostrza noża ze stali nierdzewnej utwadzanej przez walcowanie
  • można myć w zmywarkach i wyparzać
  • długośc częśći roboczej 16 cm
  • długośc całkowita 30 mc

Porady domowego masarza ...

Niezbędny dla każdego masarza  !

Czy próbowaliście kiedyś z wysokiego garnka wyciągnąć z wrzątku
ugotowane mięso za pomocą "domowego" widelca"?

Nie jest to łatwe zadanie, można się nieźle poparzyć!
Mając do dyspozycji cedzak i widelec o długiej rączce jest to czynność bardzo łatwa i bezpieczna. 


Uwaga
Używaj zawsze narzędzi o długiej rączce takich jak chochle, widelce, podbieraki, sitka itp. a unikniesz wówczas przykrych wypadków związanych z poparzeniem

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl