Nożyce do drobiu
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny






Opis
Gwarancja: więcej informacji znajdziesz tutaj.
Porcjowanie drobiu, przy użyciu noża jest nieporęczne i powoduje, że kości mogą się łamać lub pękać.
Dlatego też proponujemy nożyce do przecinania, porcjowania drobiu.
Dzięki tym nożycom, podzielenie surowej, bądź pieczonej tuszki kurczaka, kaczki, czy też gęsi będzie proste i banalnie łatwe.
Same nożyce zostały wykonane z stali nierdzewnej, utwardzonej przez walcowanie.
Gwarantuje to niezawodność na lata.
Specjalnie wyprofilowana rękojeść, uniemożliwia gromadzenia się resztek między łączeniami.
Dodatkowym atutem, jest klamra w dolnej części rękojeści, dzięki której nożyce można złączyć. Dzięki temu, będą zajmować mniej miejsca w szufladzie.
Dane techniczne
Waga: 230 g
Długość całkowita 25,5 cm
Długość ostrza 13 cm
Długość rękojeści 10,5 cm
Wykonanie:
utwardzona poprzez walcowanie stal nierdzewna o twardości 52-54 HRC