Garnki ze stali nierdzewnej
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny






Opis
Gwarancja: więcej informacji znajdziesz tutaj.
Profesjonalne garnki, używane zarówno w gastronomii, jak i w domowej kuchni.
Wykorzystywane do przygotowywania domowych obiadów, wykonywania prasek, parzenia kiełbas i wędlin.
Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej z zewnątrz satynowanej.
W zależności od potrzeb - każdy znajdzie garnek odpowiedni dla siebie.
Garnki posiadają wielowarstwowe dno typu "sandwich" (stal nierdzewna/aluminium/stal nierdzewna 18/0), łączy w sobie właściwości aluminium w zakresie rozprowadzania ciepła z trwałością i właściwościami magnetycznymi stali nierdzewnej.
Garnek o pojemności 9 l do gotowania:
- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne
(kaszanki, pasztety, rolady, salcesony),
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu,
oraz prasek (szynkowarów): "Singiel", "Duet", "Tercet"
Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego
przed nadzianiem do osłonek (jelit).
średnica: 240 mm - wysokość: 200 mm - pojemność: 9 litrów
materiał: stal nierdzewna, polerowana, grubość ścianki 0,8 mm,
uchwyty ze stali mocowane przy użyciu nitów
pokrywka ze stali nierdzewnej
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej
Garnek o pojemności 17 l do gotowania:
- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne
(kaszanki, pasztety, rolady, salcesony),
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu,
oraz prasek (szynkowarów): "Singiel", "Duet", "Tercet"
Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego
przed nadzianiem do osłonek (jelit).
średnica: 280 mm - wysokość: 280 mm - pojemność: 17 litra
materiał: stal nierdzewna, polerowana, grubość ścianki 0,8 mm,
uchwyty ze stali mocowane przy użyciu nitów
pokrywka ze stali nierdzewnej
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej
Garnek o pojemności 25 l do gotowania:
- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne
(kaszanki, pasztety, rolady, salcesony),
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu,
oraz prasek (szynkowarów): "Singiel", "Duet", "Tercet"
Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego
przed nadzianiem do osłonek (jelit).
średnica: 345 mm - wysokość: 350 mm - pojemność: 25 litra
materiał: stal nierdzewna, polerowana, grubość ścianki 1 mm,
uchwyty ze stali mocowane przy użyciu nitów
pokrywka ze stali nierdzewnej
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej
Garnek o pojemności 36 l do gotowania:
- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne
(kaszanki, pasztety, rolady, salcesony),
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu,
Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego
przed nadzianiem do osłonek (jelit).
średnica: 360 mm - wysokość: 360 mm - pojemność: 36 litra
materiał: stal nierdzewna, satynowana, grubość ścianki 1,0 mm,
uchwyty ze stali mocowane przy użyciu nitów
pokrywka ze stali nierdzewnej
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej
Uwaga!!! W przypadku gotowania na kuchni indukcyjnej lub ceramicznej, należy sprawdzić w instrukcji kuchenki dopuszczalne obciążenie płyty.
Garnek o pojemności 71 l do gotowania:
- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne
(kaszanki, pasztety, rolady, salcesony),
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu,
Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego
przed nadzianiem do osłonek (jelit).
średnica: 450 mm - wysokość: 450 mm - pojemność: 36 litra
materiał: stal nierdzewna, satynowana, grubość ścianki 1,0 mm,
uchwyty ze stali mocowane przy użyciu nitów
pokrywka ze stali nierdzewnej
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej
Uwaga!!! W przypadku gotowania na kuchni indukcyjnej lub ceramicznej, należy sprawdzić w instrukcji kuchenki dopuszczalne obciążenie płyty.
Garnek o pojemności 98 l do gotowania:
- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne
(kaszanki, pasztety, rolady, salcesony),
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu,
Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego
przed nadzianiem do osłonek (jelit).
średnica: 500 mm - wysokość: 500 mm - pojemność: 98 litra
materiał: stal nierdzewna, satynowana, grubość ścianki 1,0 mm,
uchwyty ze stali mocowane przy użyciu nitów
pokrywka ze stali nierdzewnej
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej
Uwaga!!! W przypadku gotowania na kuchni indukcyjnej lub ceramicznej, należy sprawdzić w instrukcji kuchenki dopuszczalne obciążenie płyty.
P