Garnki ze stali nierdzewnej

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Cena brutto: 189,00 zł 189.00
Cena netto: 153,66 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane
Ocena: 3.63636
Producent: -
Kod produktu: 311_20180216101828

Opis

 Gwarancja: więcej informacji znajdziesz tutaj.


Profesjonalne garnki, używane zarówno w gastronomii, jak i w domowej kuchni. 

Wykorzystywane do przygotowywania domowych obiadów, wykonywania prasek, parzenia kiełbas i wędlin.
Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej z zewnątrz satynowanej.

W zależności od potrzeb - każdy znajdzie garnek odpowiedni dla siebie.

Garnki posiadają wielowarstwowe dno typu "sandwich" (stal nierdzewna/aluminium/stal nierdzewna 18/0), łączy w sobie właściwości aluminium w zakresie rozprowadzania ciepła z trwałością i właściwościami magnetycznymi stali nierdzewnej.


Garnek o pojemności 9 l do gotowania:

- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne
  (kaszanki, pasztety, rolady, salcesony),
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu,
   oraz prasek (szynkowarów): "Singiel", "Duet", "Tercet"

Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego
przed nadzianiem do osłonek (jelit). 

średnica: 240 mm - wysokość: 200 mm - pojemność: 9 litrów
materiał:  stal nierdzewna, polerowana, grubość ścianki 0,8 mm, 
uchwyty ze stali mocowane przy użyciu nitów    
pokrywka ze stali nierdzewnej
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej


 

Garnek o pojemności 17 l do gotowania:

- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne
  (kaszanki, pasztety, rolady, salcesony),
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu,
   oraz prasek (szynkowarów): "Singiel", "Duet", "Tercet"

Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego
przed nadzianiem do osłonek (jelit). 

średnica: 280 mm - wysokość: 280 mm - pojemność: 17 litra
materiał:  stal nierdzewna, polerowana, grubość ścianki 0,8 mm, 
uchwyty ze stali mocowane przy użyciu nitów    
pokrywka ze stali nierdzewnej
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej


 Garnek o pojemności 25 l do gotowania:

- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne
(kaszanki, pasztety, rolady, salcesony),
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu, 
   oraz prasek (szynkowarów): "Singiel", "Duet", "Tercet"

Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego
przed nadzianiem do osłonek (jelit). 

średnica: 345 mm - wysokość: 350 mm - pojemność: 25 litra
materiał:  stal nierdzewna, polerowana, grubość ścianki 1 mm,
uchwyty ze stali mocowane przy użyciu nitów    
pokrywka ze stali nierdzewnej
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej


Garnek o pojemności 36 l do gotowania:

- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne 
  (kaszanki, pasztety, rolady, salcesony), 
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu, 

Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego 
przed nadzianiem do osłonek (jelit). 

średnica: 360 mm - wysokość: 360 mm - pojemność: 36 litra
materiał:  stal nierdzewna, satynowana, grubość ścianki 1,0 mm, 
uchwyty ze stali mocowane przy użyciu nitów     
pokrywka ze stali nierdzewnej 
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej
Uwaga!!! W przypadku gotowania na kuchni indukcyjnej lub ceramicznej, należy sprawdzić w instrukcji kuchenki dopuszczalne obciążenie płyty.


Garnek o pojemności 71 l do gotowania:

- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne 
  (kaszanki, pasztety, rolady, salcesony), 
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu, 

Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego 
przed nadzianiem do osłonek (jelit). 

średnica: 450 mm - wysokość: 450 mm - pojemność: 36 litra
materiał:  stal nierdzewna, satynowana, grubość ścianki 1,0 mm, 
uchwyty ze stali mocowane przy użyciu nitów 
pokrywka ze stali nierdzewnej     
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej
Uwaga!!! W przypadku gotowania na kuchni indukcyjnej lub ceramicznej, należy sprawdzić w instrukcji kuchenki dopuszczalne obciążenie płyty.


Garnek o pojemności 98 l do gotowania:

- surowca na wyroby wędliniarskie i garmażeryjne 
  (kaszanki, pasztety, rolady, salcesony), 
- szynek, baleronów, polędwic po uwędzeniu, 

Może być wykorzystywany do mieszania farszu kiełbasianego 
przed nadzianiem do osłonek (jelit). 

średnica: 500 mm - wysokość: 500 mm - pojemność: 98 litra
materiał:  stal nierdzewna, satynowana, grubość ścianki 1,0 mm, 
uchwyty ze stali mocowane przy użyciu nitów 
pokrywka ze stali nierdzewnej     
można gotować: na kuchni indukcyjnej, elektrycznej, gazowej, ceramicznej
Uwaga!!! W przypadku gotowania na kuchni indukcyjnej lub ceramicznej, należy sprawdzić w instrukcji kuchenki dopuszczalne obciążenie płyty.

P

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl