Wiązanie, siatkowanie, rolowanie,
sznurowanie, krępowanie ...

Sława te określają czynność polegającą na ściśnięciu kawałka mięsa
przeznaczonego na wędzonki za pomocą sznurka (przędzy, nici wędliniarskich) lub siatki.

Sitaki są wykonane ze sznurka wzmocnionego gumkami,
które powodują obciskanie włożonego do niej mięsa.
W siatkach można wyrób wędzić, gotować a nawet piec.  

W ofercie naszej znajdziecie siatkę "retro" imitującą ręczne wiązanie
a także poradę jak można ułatwić sobie pracę
przy uciążliwym napychaniu mięsa do siatki. 

Siatka do wędzonek - "Standard" a 1mb

Siatka do wędzonek - "Standard" a 1mb
Siatka do wędzonek - "Standard" a 1mb

Siatka zbudowana z wysokiej jakości "sznurka - przędzy" i gumek ściągających. Mocna, odporna na wysokie temperatury (można piec wyroby w piekarniku). 1 mb wystarczy nawet na ok 12 kg wyrobu !

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 1,80 zł

Siatka do wędzonek - "RETRO" a 1mb

Siatka do wędzonek - "RETRO" a 1mb
Siatka do wędzonek - "RETRO" a 1mb

Siatka wędliniarska o dużych oczkach imitująca ręczne sznurowanie wędzonek (szynek, baleronów i innych wyrobów mięsnych) przeznaczonych do wędzenia, gotowania lub pieczenia (do temp. 225 st.C)

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 2,20 zł
  • nowość

Nici wędliniarskie białe - rolka

Nici wędliniarskie białe - rolka
Nici wędliniarskie białe - rolka

Nici wędliniarskie białe, lniane matowe. 100g rolka to 60 mb mocnego szpagatu, który wystarczy na wykonanie ok. 30 kg zasznurowanych (rolowanych) szynek , baleronów , rolad ...

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 4,00 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl