Chochla monoblok śr. 14 cm, 0,75 l.
NIEZBĘDNA dla każdego masarza. Do napełniania i ubierania gorącej wody (wywaru), mieszania solanki itp. Wykonanie: stal nierdzewna. Niezbędna także w domowej kuchni.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Cedzak siatkowy śr. 16 cm
NIEZBĘDNY dla każdego masarza. Ogromnie ważne narzędzie w domowej masarni. Służy do wyjmowania ugotowanego surowca i gotowego wyrobu z wrzątku. Wykonanie: stal nierdzewna. Niezbędny także w domowej kuchni.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Widelec do mięsa 16 cm
NIEZBĘDNY w kuchni i podczas krojenia pieczonych mięs. Widelec z twardym ostrzem i rękojeścią dopasowaną w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek. Ułatwi wyjmowanie ugotowanych i pieczonych mięs, oraz ułatwi porcjowanie.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Siekacz zmiękczający do mięsa 51 noży
"Siekacz" służy do naturalnego rozmiękczenia mięsa bez użycia chemikaliów. Zawiera aż 51 niezwykle ostrych nożyków osadzonych teleskopowo w twardej plastykowej rączce.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Deska do krojenia - czerwona
Deska do krojenia (nie tylko mięsa) wykonana z polietylenu w kolorze czerwonym. Dość odporna na uszkodzenia (ale bez przesady). Łatwa do utrzymania w czystości w stosunku do desek drewnianych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Listwa magnetyczna
Narzędzie do zawieszania nad stołem noży, chochelek, widelcy, rękawic kuchennych z zaszytym metalem, foremek ...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nożyce do drobiu
Solidnie wykonane nożyce do przecinania drobiu, wykonane ze stali nierdzewnej.
Niezależnie czy mamy do czynienia, z gęsią, kaczką, czy kurczakiem - pieczonym lub surowym, tymi nożycami porcjowanie stanie się banalnie łatwe.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni