Nadziewarka (szpryca) do kiełbas pionowa- poj. 3 kg i 5,5 kg
towar niedostępny






Opis
Gwarancja: więcej informacji znajdziesz tutaj.
Ręczna nadziewarka pionowa o pojemności ok. 3,00 kg i 5,50 kg
do napełniania jelit farszem kiełbasianym.
Wykonana jest ze stali nierdzewnej, prosta w obsłudze.
W komplecie zestaw lejków plastikowych.
Idealna do domowego użytku
ale także do wyrobu kiełbas w kuchniach gastronomicznych.
Nadziewarka pionowa o pojemności 3,00 kg
- wysokość całkowita: 39,00 cm
- wysokość cylindra: 31,00 cm
- średnica cylindra: 11,50 cm
- długość korby 22,00 cm
w komplecie:
- lejki plastykowe (długość 13 cm) o średnicy:
15 mm, 19 mm i 22 mm
- tłok ze szczelną silikonową uszczelką
Nadziewarka pionowa o pojemności 5,50 kg
- wysokość całkowita: 47,00 cm
- wysokość cylindra: 37,00 cm
- średnica cylindra: 14,00 cm
- długość korby 20,00 cm
w komplecie:
- lejki plastykowe (długość 13 cm) o średnicy:
14mm, 18mm, 21mm, 25mm, 29mm, 35mm
- dwa tłoki ze szczelną silikonową uszczelką
Instrukcja obsługi i użytkowania znajduje się na opakowaniu nadziewarek
Porady domowego masarza ...
Czym te nadziewarki wyróżniają się wśród innych ......
Bardzo dobrym "wynalazkiem"
projektanta tej nadziewarki jest silikonowa uszczelka tłoka.
Mięso pomimo dużego ciśnienia nie wydostaje się po bokach tłoka.
Profesjonalnym kucharzom szczególnie polecamy ...
Wyprodukowanie kiełbas w restauracyjnej kuchni a potem ich serwowanie gościom jest dzisiaj "trendi" . Wystarczy zaobserwować co konsumentów najbardziej "rajcuje" :
wszystko co swojskie, prawdziwe, pachnące dymem i przyprawami....