Igły masarskie do wędzonek
Igły masarskie służą do przewlekania sznurka przez mięso przeznaczone na wędzonkę. Sznurek wiąże się w pętelkę za pomocą której kawałek mięsa wiesza się na kijach wędzarniczych w wędzarni.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż dzwonkowy
Nóż masarski specjalny (zwany "GLOKĄ") stosowany w uboju: do usuwania szczeciny, naskórka i racic. Wykonanie: stal nierdzewna!
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż Helikon
Nóż do trybowania (wykrawania).
- długość ostrza 145 mm,
- długość z rękojeścią 280 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż nr 1 (305-260)
Nóż do trybowania (wykrawania).
- długość ostrza 125 mm,
- długość z rękojeścią 265 mm
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż nr 12 (302-260)
Nóż do skórowania, nadaje się do krojenia
a także używany jako nóż uniwersalny
- długość ostrza 130 mm,
- długość z rękojeścią 260 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż nr 13 (104-300)
Nóż do skórowania, nadaje się do krojenia
a także używany jako nóż uniwersalny
- długość ostrza 170 mm,
- długość z rękojeścią 300 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż nr 14 (303-320)
Nóż do skórowania, nadaje się do krojenia
a także używany jako nóż uniwersalny
- długość ostrza 175 mm,
- długość z rękojeścią 320 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin