Noże pozostałe
Tutaj znajdziecie wszystkie inne noże,
które nie można było zaliczyć do typowych noży masarskich.
Noże te (podobnie jak noże masarskie) są także używane
w czasie przygotowań w obróbce zmierzającej do wykonania wyrobów mięsnych i garmażeryjnych.
Np. przy "świniobiciu" potrzeby będzie nóż do usuwania szczeciny,
natomiast aby zrobić domowy smalczyk "przyda się" nożyk do obierania cebuli ...
Zawsze będą to noże najlepszej jakości,
które można używać w domu ale także w gastronomii
a nawet w dużych zakładach spożywczych
rozwiń menu i zobacz kategorie "noży pozostałych" a potem ...
- wybierz nóż jakiego szukasz !
Nóż dzwonkowy

Nóż masarski specjalny (zwany "GLOKĄ") stosowany w uboju: do usuwania szczeciny, naskórka i racic. Wykonanie: stal nierdzewna!
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Nóż nr 20 (323-240)

Nóż do warzyw i owoców
- długość ostrza 112 mm,
- długość z rękojeścią 225 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Nóż nr 21 (324-205)

Nóż do warzyw i owoców
- długość ostrza 196 mm,
- długość z rękojeścią 200 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Piła masarska

Profesjonalna ręczna piła masarska do cięcia kości z wymiennym, hartowanym brzeszczotem i ramą ze stali niklowanej.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Tasak rzeźniczy 30 cm

Mniejszy i lżejszy tasak z rękojeścią z tworzywa antypoślizgowego Fibrox, niezwykle przydatny w każdej kuchni zarówno do szatkowania, krojenia warzyw i owoców, jak również do porcjowania mięsa.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Tasak rzeźniczy 32 cm

Solidnie wykonany tasak z rękojeścią z polietylenu, zapewni mocne i pewne posługiwanie się tym nieodzownym narzędziem każdego domowego i profesjonalnego "masarza".
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny