Siekacz zmiękczający do mięsa 51 noży

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena brutto: 85,00 zł

Cena regularna:

85.00
Cena netto: 69,11 zł

Cena regularna:

ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 4.29
Producent: VICTOR
Kod produktu: 136

Opis

Gwarancja: więcej informacji znajdziesz tutaj.


Urządzenie polskiej produkcji nazwane "Siekaczem" zawiera
aż 51 niezwykle ostrych nożyków osadzonych teleskopowo w twardej plastykowej rączce.

Naturalna, nowoczesna i skuteczna technologia rozmiękczania (kruszenia)
oraz polepszania jakości i smaku mięsa - bez użycia chemikaliów!

"Siekacz" skraca czas - peklowania (marynowania) o 80 %
   mięso przeznaczone na wędzonki ponakłuwane "siekaczem"
   szybciej pekluje (nakłucia ułatwiają przenikanie solanki do głębszych partii mięśni).

"Siekacz" skraca czas - pieczenia o 50%.
   nakłucia powodują swobodne przemieszczanie się gorących soków mięsnych,
   przyspieszając w ten sposób proces obróbki termicznej


Parametry urządzenia:
wysokość - H: 102 mm; głębokość - D: 40 mm; szerokość - W: 153 mm

Instrukcja użytkowania zostanie dołączona do zakupionego urządzenia
zobacz film: http://youtu.be/mSPpCbls0Ps


Porady domowego masarza ...

"Siekacz" przydatny jest także przy przygotowaniu mięsa na grilla,
- nie trzeba tłuc młotkiem, wystarczy ponakłuwać mięso z każdej strony.


Klasyczne rozbijanie mięsa tłuczkiem powoduje miażdżenie struktury
i wypływ naturalnych soków z mięsa.

Natomiast po użyciu "siekacza"
mięso jest głęboko ponacinane i nie ma ubytków soków

a przyprawy głęboko zostaną wchłonięte do wnętrza siekanego kawałka. 

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl