Ręczne maszynki do mięsa i nie tylko ...
Urządzenie powszechnie używane i niezbędne w każdej kuchni, także domowego masarza.
Służy do mielenia różnych surowców oraz napełniania (nadziewania) jelit farszem.
Części składowe (podzespoły) maszynki:
- korpusu (z uchwytem mocującym do blatu) a w nim:
ślimak (z zamocowanym trzpieniem) osadzony w tulejce, nożyk, sitko, nakrętka. - korby z drewnianym uchwytem
- śruby łączącej korbę ze ślimakiem
Więcej na temat maszynek i podzespołów przeczytasz
otwierając poszczególne opisy : maszynki, sitka, nożyki, lejki, ślimaki, trzpienie, tulejki ...

15,00 zł
Cena netto: 12,20 zł

50,00 zł
Cena netto: 40,65 zł

12,00 zł
Cena netto: 9,76 zł

12,00 zł
Cena netto: 9,76 zł