Noże do trybowania (wykrawania)


 Trybowanie 
-  to oddzielenie kości od pozostałej części obrabianego kawałka mięsa.

   pozostałe czynności to: skórowanie, krojenie (klasowanie) mięsa na kawałki.


Jakie cechy powinny posiadać
noże do trybowania ?

Rączka (rękojeść):

– najlepiej z materiału antypoślizgowego z wyżłobieniami pasującymi do dłoni i palców

Ostrze: 

  • szerokość - wąski, ostro zakończony (z tzw. "szpicem")
  • długość -  uzależniona od grubości kawałka mięsa,
  • materiał - stal nierdzewna, sprężysta (nie może ulegać odkształceniom).

Zobacz także inne noże: do skórowania, krojenia, uniwersalne     


do trybowania

Nóż Helikon Nóż Helikon
Producent: Aesculap Chifa
Cena:

37,50 zł

Cena netto: 30,49 zł

szt.
zobacz więcej
Nóż nr 1 (305-260) Nóż nr 1 (305-260)
Producent: Aesculap Chifa
Cena:

34,30 zł

Cena netto: 27,89 zł

szt.
zobacz więcej
Nóż nr 10 Nóż nr 10
Producent: Aesculap Chifa
Cena:

38,75 zł

Cena netto: 31,50 zł

szt.
zobacz więcej
Nóż nr 11 Nóż nr 11
Producent: Aesculap Chifa
Cena:

38,75 zł

Cena netto: 31,50 zł

szt.
zobacz więcej
Nóż nr 3 Nóż nr 3
Producent: Aesculap Chifa
Cena:

37,60 zł

Cena netto: 30,57 zł

szt.
zobacz więcej
Nóż nr 5 (301-280) Nóż nr 5 (301-280)
Producent: Aesculap Chifa
Cena:

38,00 zł

Cena netto: 30,89 zł

szt.
zobacz więcej
Nóż nr 7124 Nóż nr 7124
Producent: Frosts - Mora
Cena:

99,20 zł

Cena netto: 80,65 zł

szt.
zobacz więcej
Nóż nr 7151 Nóż nr 7151
Producent: Frosts - Mora
Cena:

100,00 zł

Cena netto: 81,30 zł

szt.
zobacz więcej
Nóż nr 7154 Nóż nr 7154
Producent: Frosts - Mora
Cena:

96,80 zł

Cena netto: 78,70 zł

szt.
zobacz więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl